Menu

Alt mad kan fås som take away.


Kære gæst

Fisk fra Vesterhavet

Brød fra mikrobageriet DahlLuther

Alt efter vind & vejr kommer det økologiske grønt fra Flemming & Pia fra Naturbruget Tranum

Kødet er som minimum frilandskød

Økologiske fadøl fra Thisted

Spis fisk, spis øko grønt, vær glad

velkommen til Vestvendt


Smørrebrød

Vesterhavsfiskefilet kr. 165

Fiskefileter på surdejsrugbrød m. tatar sauce, syltede agurker & grønt


Rejemad kr. 155

Håndpillede rejer på surdejsrugbrød m. dild- & tomatcreme, bagte tomater & grønt

 

Hav

Sprød fisk kr. 235

Fiskefilet fra fiskeauktion på smørristet surdejsbrød m. håndpillede rejer, vesterhavssalat, syltet fennikelsalat, dildmayonnaise & friske urter

 

Vesterhavsfiskefilet · fritter kr. 165

Fiskefileter fra fiskeauktion m. fritter, tatar sauce & fennikelsalat

 

Vesterhavstapas kr. 195

Creme af gule ærter fra Naturbruget Tranum

 Håndpillede rejer m. dild

 Lufttørret frilandsskinke m. confiteret hvidløgsmayonnaise & bagte tomater

 Vesterhavsost & Havgus m. rødvinssyltede nødder

 Sylterier

 Urtesaltede mandler

 Øko. oliven

 Surdejsbrød & smør

Fritter

Fritter m. ramsløgsmayonnaise kr. 65

 Fritter m. confiteret hvidløgsmayonnaise kr. 65

 Fritter m. mayonnaise kr. 65


+ revet vesterhavsost kr. 10

 

Hav & mark

Hav & mark kr. 245

En ret af sæsonens råvarer. Vesterhavsfisk fra fiskeauktion & øko grønt

Serveres m. surdejsbrød & smør

 

Kød & mark kr. 245

En ret af sæsonens råvarer.

Kødet som minimum er frilandskød serveres m. øko. grønt, surdejsbrød & smør

 

Mark & mark kr. 195 (vegetarisk)

En ret af sæsonens øko grønt. Serveres m. surdejsbrød & smør.

 

Dele Hav & mark kr. 355 pr. person

En 3-retters menu af sæsonens råvarer.

Vesterhavsfisk fra fiskeauktion & øko grønt.

 

Dele Hav & mark inkl. vinmenu kr. 555 pr. person

Et glas Olcaviana Ananto Cava Brut – øko

Et glas Weinbau der Lebenshilfe Riesling Trocken – øko.

Et glas Mas Amiel Maury Vintage Blanc øko, dessertvin


Vestvendt

all inclusive

kr. 755 pr. person

 Serveres fredage & lørdage fra kl. 17.30-20.30

 

Et enkelt glas mousserende m. snacks

Grove kartoffelchips

urtesaltede mandler

økologiske oliven

 

Forret af sæsonens råvarer

 

Hovedret af sæsonens vesterhavsfisk & øko. grønt

 

Dessert

To valgfrie smage fra isboden

 

Inkl. fri udvalgte øl, vin & vand (under maden)

 

En kop filterkaffe til dessert

 

Surdejspizza

Reje kr. 150

Surdejspizza m. fed creme fraiche, håndpillede rejer, dildcreme, syltet fennikel & dild

 

Skinke kr. 150

Surdejspizza m. tomatsauce, lufttørret frilandsskinke, syltede løg, confiteret hvidløgscreme & vesterhavsost

 

Årstidens grønt kr. 150

Surdejspizza m. fed creme fraiche & årstidens grønt.

 

Børn

Dele 3-retters kr. 195

Øvrige retter kr. 125

 

Det søde

Rabarber· rosmarin kr. 95

Rabarbergrød m. rosmarin, vaniljeis & hvidchokolade


 

Foruden isbar se tavle for dagens udvalg af tærte & kage.

Allergener

Venligst spørg personalet for allergener i mad & drikke.


Alt mad kan fås som take away.


Koncertmenu

I forbindelse med koncerter ved Vestvendt's nabo, Tranum Strandgård Kunst- og Kulturcenter, vil Vestvendt holde åben & tilbyde en 2-retters menu. Hovedret & dessert. datoer med mulighed for at spise en koncertmenu kr. 285 pr. person


Koncertmenuen vil blive delt senest søndagen før koncerten. Udover koncertmenu er det muligt at købe almindelig ala carte menu. Vestvendt har ikke noget med selve koncerten at gøre. Dato for koncerter kan ses her.

https://tranumstrandgaard.dk/arrangementer/kategori/koncert/


Mad ud af huset

Selvom Vestvendt skulle være lukket er det muligt, at bestille mad ud af huset ved forudbestilling til et minimum. Afhængig af størrelse & mængde på bestilling.

Ønskes en anden menu er dette også muligt.

Kontakt Vestvendt for at høre nærmere.